Home » Onze diensten » Keetschoonmaak

 

Als hoofdaannemer/uitvoerder heeft u te maken met een hoop verantwoordelijkheden. U moet ervoor zorgen dat alles gestructureerd verloopt en de arbeidsomstandigheden moeten goed zijn, zodat de eigen medewerkers en onderaannemers werken in een prettige en veilige werkomgeving. U heeft gezorgd voor de benodigde facilitaire ruimten, alleen moeten deze ruimten tijdens het gehele bouwproces goed onderhouden worden.

Mensen en middelen

Schoonmaakbedrijf Oostburg is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf en beschikt over een groep gemotiveerde medewerkers. Onze vaste schoonmaakers/-sters hebben de benodigde vakopleidingen met succes behaald en kennen de aandachtspunten voor keetschoonmaak. Verder beschikken onze vakmensen over professionele schoonmaakmachines en -middelen. Dankzij de gevolgde vakopleidingen weten onze medewerkers deze ook op de juiste wijze toe te passen.

Werkwijze bij keetschoonmaak

Schoonmaakbedrijf Oostburg pakt het schoonmaken van keten aan volgens vastgelegde procedures, zodat een bepaalde basiskwaliteit geleverd kan worden. Zo wordt van iedere keet een schoonmaakprogramma gemaakt met duidelijk omschreven taken en schoonmaakfrequenties. Onze rayonmanagers zien erop toe dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden en sturen indien nodig bij.

Contact

Schoonmaakbedrijf Oostburg is altijd bereid om samen met u uw wensen in kaart te brengen en te vertalen in concrete afspraken, zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Cleaning Service Hensen B.V.

Transitoweg 29
4504 AT Nieuwvliet