Home » Onze diensten » Dagelijks en periodieke schoonmaak

Dagelijks en periodieke schoonmaak

Onder regulier schoonmaakonderhoud en interieurverzorging wordt het dagelijks/ wekelijks en periodiek schoonhouden van kantoren en gebouwen verstaan.

Een goed schoongemaakt kantoor, geeft een professionele uitstraling. Ook creëert u een betere werksfeer en hygiëne voor uw werknemers.

Onze werkwijze

Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever, wordt een werkprogramma voor dagelijkse werkzaamheden en periodieke werkzaamheden opgesteld. Vervolgens stellen wij vaste medewerkers aan, die volgens afspraak en werkprogramma de werkzaamheden professioneel uitvoeren.

Er wordt een logboek op iedere locatie neergelegd, welke door de schoonmaakmedewerkers vóór aanvang van de werkzaamheden wordt nagekeken of er opmerkingen in vermeld staan.

Ook kan het voorkomen, dat de schoonmaakmedewerkers niet alle werkzaamheden volgens het werkprogramma heeft kunnen uitvoeren, in dat geval wordt dit door onze schoonmaakmedewerker vermeld in het logboek.

Controle

Om de kwaliteit te waarborgen zullen er regelmatig kwaliteitscontroles worden uitvoeren. Zo hebben wij regelmatig contact met onze opdrachtgevers. Belangrijke afspraken worden vastgelegd in een gespreksverslag en waar nodig aangepast en doorgevoerd in de praktijk. 

Wat valt onder regulier schoonmaakonderhoud?

Onderstaand treft u een korte opsomming van werkzaamheden die onder regulier schoonmaakonderhoud vallen:

  • Het afnemen van bureaus, tafels, horizontale delen, telefoons, Computerschermen, toetsenborden, muis,  vensterbanken, radiatoren, randen, richels en dergelijke;
  • Het legen van afvalbakken en papierbakken;
  • Het verwijderen van vingertasten op deuren, kasten en separatieglas;
  • Het verwijderen van spinraggen;
  • Het stofzuigen en dweilen van gladde vloeren;
  • Het reinigen van sanitair;
  • Het schoonmaken van pantry’s / kantines.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de regio die met u mee denkt en adviseert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij van Schoonmaakbedrijf Oostburg komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek, waar uw wensen en onze mogelijkheden op elkaar worden afgestemd.